Siber Güvenlik Hackathonu

28-29 Kasım tarihlerinde Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi ve Bilkent Üniversitesi Genç Girişimciler Kulübü tarafından, T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ve T.C. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığı destekleriyle “HACKATHOR” Siber Güvenlik Hackathonu gerçekleştirilecektir.

İlki 2019 yılında yapılan HACKATHOR, üniversite öğrencileri ve mezunlarından oluşan ekiplerin, 36 saat boyunca bir siber güvenlik çözümü geliştirmek için yarışacağı ve kazananlara para ödülünün yanı sıra eğitim, ofis ve mentorluk desteklerinin sağlanacağı bir yarışma olarak bu yıl online gerçekleştirilecektir.

Son Başvuru Tarihi 1 Kasım olan yarışma ile ilgili detaylar için yetenekkapisi.org adresinde yer alan "Duyurular" sekmesinden ulaşabilirsiniz.