Neden Yetenek Kapısı!

Gençler! #YetenekKapisi ile neler yapabileceğinizi biliyor musunuz?

Hemen kayıt ol, iş/staj imkanları, etkinlikler, kariyer danışmanlığı ve alanında öncü kurum/kuruluşların katıldığı kariyer fuarlarının da yer aldığı bir dünyanın kapısını arala!

NEDEN KAYIT OLMALISIN?

• Sadece üniversite öğrencisi ve mezunu olan genç yeteneklere açık bir platformdur. Senin eğitim seviyene uygun olmayan ilanlarla zaman kaybetmezsin.

• T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından tüm üniversitelerin hizmetine sunulmuş tamamen yerli ve milli bir yazılımdır. Burada paylaştığın verilerin güvende olduğundan emin olabilirsin.

• Kamu ve özel sektörden pek çok işverenin staj ve iş ilanlarından haberdar olup başvurabilirsin.

• Üniversitenin ve işverenlerin düzenlediği kariyer etkinliklerini takip edebilir ve bunlara kaydolabilirsin.

• Kariyer gelişimini ve eğitimini destekleyecek programlar hakkındaki bilgilere “Duyurular” bölümünden ulaşabilirsin.

• Bölümün, eğitimin ya da mezun olduktan sonra neler yapabileceğin ile ilgili soruların mı var? Cevaplar için sistem üzerinden Kariyer Merkezindeki profesyonel danışmanlardan randevu alarak çevrim içi ya da yüz yüze görüşme yapabilirsin.

• Üniversitende veya pek çok üniversitenin iş birliği ile bölgende düzenlenen Kariyer Fuarlarını ve fuarlardaki etkinlikleri takip edip, katılabilirsin.

NASIL KAYIT OLABİLİRSİN?

Yetenek Kapısına Kayıt olmak için tıklayınız

• Formdaki gerekli bilgileri doldur.

(Geçerli ve kişisel e-posta adresinizi giriniz aktivasyon linki gelecektir)

• E-Posta adresine veya cep telefonuna gelen aktivasyon linkine tıkla ve şifreni oluştur.

NASIL PROFİL OLUŞTURULUR?

• Kayıt olurken kullandığın e-posta adresin, kullanıcı adın olarak tanımlandı. Bu e-posta adresin ve şifren ile sisteme giriş yap.

• Yetenek Kapısı Üye Girişi

• Sol menüde yer alan “Profil” kısmındaki tüm bölümleri doldur çünkü iş ilanlarına başvurduğunda işverenler senin hakkındaki bilgileri buradan görecekler.

Bir çok kariyer fırsatının yer aldığı #YetenekKapisi’na, profesyonel hayatında önemli rol oynayacak öz geçmişini eklemek, hedeflerine giden yolda büyük bir adım olabilir.

YETENEK KAPISI'NDA İŞ-STAJ İLANLARINA NASIL BAŞVURURSUN?

• Üye girişi yapınız Üye Girişi Linki

• Sol menüde yer alan “İş/Staj İlanları” kısmındaki istediğin ilanı seç sağ alt kısımda Başvur tıklayınız (Aynı şekilde sol menüde yer alan (Etkinlikler/Kariyer Fuarlarına başvuru yapabilirsiniz.

• Artık ilgini çeken İş/Staj İlanı, Etkinlikler, Kariyer Fuarlarına başvuru yapabilirsin!

• İlanlar, etkinlikler ve duyurulardan en önce haberdar olmak istiyorsan,Yetenek Kapısını düzenli takip etmeyi unutma!