İngilizce Fırsatım Programı

İngilizce Fırsatım Programı ile daha az bilinen devlet üniversitelerinde okuyan öğrencilere, programa kabul edildikten sonra 12 ay süresince 3 kur online Berlitz İngilizce eğitimi vererek en az orta seviyede yabancı dil ile mezun etmeyi hedeflenmektedir. Ayrıca İngilizce CV hazırlama eğitimleri, bire bir İngilizce mülakat koçluğu gibi deneyimler de sunarak okuldan işe geçiş süreçlerini kolaylaştırmayı amaçlanmaktadır.

İlk yılında 150 üniversiteli gencin kabul edileceği İngilizce Fırsatım Programı’na başvurular, 22 Aralık 2020-15 Ocak 2021 tarihleri arasında yapılacak. Başvuruların değerlendirmesi ve online oryantasyon sonrasında ilk kurun 15 Mart haftasında başlamasını planlanıyor.

İngilizce Fırsatım Programı’na başvuruda bulunacak adayların

•          T.C. vatandaşı olmasını,

•          Türkiye’de eğitim veren devlet üniversitelerinde okumasını,

•          Üniversitelerin 3. sınıf öğrencisi ve beklenen mezuniyet yılının 2022 olmasını,

•          Genel not ortalamanın 4 üzerinden en az 2,50 olmasını,

•          3 taneden fazla başarısız dersinin bulunmamasını,

•          3 kur boyunca, yaklaşık 12 ay, haftada 2 gün/4,5 saat online Berlitz İngilizce derslerine katılabilecek durumda olmasını (Hafta içi: 18.30-20.45, Hafta sonu: 11.00-13.15 veya 14:00-16:15) beklenmektedir.

Detaylı bilgi ve başvuru için www.yetenekkapisi.org adresinde "DUYURULAR" modülüne bakabilirsiniz.