Gelecek Atölyesi Sertifikalı Online Eğitim Programı Düzenlendi

Yazar: | Tarih: 23 Aralık 2020

Beyoğlu İş Kulübü işbirliği ile; ''Gelecek Atölyesi'' başlıklı çevrim içi eğitimimizi 18-19 Aralık'ta gerçekleştirdik. Kendini Tanıma, Öz Geçmiş Hazırlama, Mülakat Teknikleri ve Etkili LinkedIn Kullanımı başlıklarını içeren eğitimin sonunda üniversitemizin farklı programlarında ve düzeylerinde öğrenimlerine devam eden 100'e yakın öğrencimiz ve mezunumuzun yararlandığı çevrimiçi eğitim programı oldukça verimli geçti.

Her oturumun sonunda öğrencilerimiz, etkileşimsel olarak soru sorma fırsatı buldu. Ayrıca eğitime uluslararası öğrencilerimiz de yoğun ilgi gösterdi. Program sonunda OMÜ Kariyer Merkezi Müdürü/Mezunlar Koordinatörü Doç. Dr. Nursel Topkaya Beyoğlu İş Kulübü Liderleri Cihat Yanmış, Barış Kandil, Erkay Özdemir ve Salih Ersoy'a katkılarından dolayı teşekkür etti.