Yaz Okulunda Yeterli Kontenjana Ulaşamadığı İçin Açılamayan Dersler Hakkında Duyuru

Yaz Okulu Açılmayan Dersler için tıklayınız

Yaz Okulunda yeterli kontenjana ulaşamadığı için açılamayan dersleri seçen öğrenciler, yaz okulu kapsamında ilan edilerek açılan bir başka dersi 07-18 Temmuz 2020 tarihleri arasında tercih edebilir veya ücret iade talebinde bulunabilirler.

Kontenjan nedeni ile açılmayan dersin yerine bir başka dersi seçen öğrencilerimizin;

• Herhangi bir ücret farkı oluşursa ilave tutarı bankaya ödemeleri,
  • “Seçimlerimi Kaydet” ve devamında “Kesin Kayıt” işlemlerini yapmaları gerekmektedir.

Asgari öğrenci sayısı sağlanamadığı için açılamayan derslerin ücretleri, iade talebinde bulunulması halinde öğrencinin kendisine ait Banka Hesap ve IBAN numarasına iade edilecektir. Ücret iadeleri, ders kayıt işlemlerinin kesinleşmesinden sonraki 30 gün içerisinde yapılmaya başlanacaktır. Ücret iade başvuru formuna Ücret İade Formu linkini kullanarak ulaşabilirsiniz.