Üniversite Öğrencilerine Sosyal Çalışma Programı Başvuruları

Yazar: Olcay HÜNDÜR | Tarih: 19 Nisan 2020

Sosyal Çalışma Programı

Üniversite öğrencilerine yönelik olarak, kamu kurumlarında toplumsal faydası olan işlerde çalışabilecekleri, mesleki niteliklerini geliştirebilecekleri programlardır. İŞKUR işbirliği ile kamu kurumlarında uygulanan programa, Açıköğretim, yüksek lisans ve doktora öğrencileri hariç olmak üzere bütün yükseköğretim öğrencileri katılabileceği, YÖK’te öğrencilik kaydı aktif statüde olan önlisans/lisans öğrencileri Sosyal Çalışma Programına başvurabilir.

Başvurular; 25-28 Haziran 2019 tarihleri arasında,www.iskur.gov.tr adresi üzerinden online kullanıcı girişi yapılarak yapılabilecektir. Öğrenciler, diledikleri ildeki Sosyal Çalışma Programına başvurabilirler. İkamet edilen veya öğrenim görülen il olması şartı aranmaz.

Program hakkında detaylı bilgi için tıklayınız

Samsun İli Kontenjanları için tıklayınız

• Yabancı uyruklu öğrenciler İŞKUR İl Müdürlüklerine giderek başvuru yapmaları gerekmektedir.