Üniversite Yaşamında Kariyer Gelişimi Başlıklı Eğitimimiz Tamamlandı

Yazar: OLCAY | Tarih: 9 Temmuz 2020

Üniversitemiz öğrenci ve mezunlarına yönelik; " Üniversite Yaşamında Kariyer Gelişimi " konulu Çevrimiçi Kariyer Semineri , OMÜ Kariyer Merkezi Müdürü/Mezunlar Koordinatörü Doç. Dr. Nursel Topkaya'nın Moderatörlüğünde, Kariyer konusunda akademik çalışmalarıyla tanınan, TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Olcay YILMAZ 'ın konuşmacı olarak katıldığı program öğrenci ve mezunlarımızın katılımları ile gerçekleştirildi.

Üniversite yaşamında kariyer gelişimine yönelik yıl yıl neler yapılmalı?, her sınıf düzeyinde geliştirilmesi önerilen özellikler ve gerçekleştirilmesi gereken kariyer çalışmaları hakkında bilgi verilen etkinlikte, Üniversitemizin farklı programlarında ve düzeylerinde öğrenimlerine devam eden öğrencilerimiz ve mezunlarımızın yararlandığı çevrimiçi eğitim programı oldukça verimli geçti.

Eğitim sonunda, öğrenciler etkileşimsel olarak soru sorma fırsatı da buldu.