Turizm Fakültesi Mezunlarına Yönelik Kariyer Semineri

Özel Oytun TÜRKOĞLU’nun mezun öğrencilere yönelik ‘’Sat Kendini’’ ve ‘’Kişisel Markalaşma ve Pazarlama’’ konulu seminer Turizm Fakültesi Mezunlarına Yönelik 21.12.2022 tarihinde google-meet üzerinden 19:00 da gerçekleştirilenetkinliğe Kariyer Semineri etkinliğe Türkiye’de ilk markalaştırma ajansının kurucusu olan Özel Oytun Türkoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

Turizm fakültesi Dekanı Prof.Dr. Yetkin BULUT’un açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik Özel Oytun TÜRKOĞLU’nun konuşmalarıyla devam etti. Mezun öğrencilerimizle kişisel markalaşma ve pazarlama hakkında tecrübelerini paylaşan Türkoğlu “Sat Kendini” adlı kitabına atıflar yaparak, pazarlama alanında sosyal medya yönetiminin önemi vurguladı. Öğrencilerimizin de yoğun ilgi gösterdiği etkinlik Türkoğlu’nun katılımcıların yönelttiği soruları cevaplamasıyla son buldu.