Toyota Tarzı Yalın Liderlik Semineri Düzenlendi

Yazar: olcay.hundur | Tarih: 10 Nisan 2021

OMÜ Kariyer Merkezi Müdürlüğü ve SAMPA OTOMOTİV SAN. VE TİC. A.Ş işbirliğiyle “Toyota Tarzı Yalın Liderlik” konulu, Sampa İnsan Kaynakları Direktörü Recep YİĞİT'in konuşmacı olarak katıldığı seminer programı, 10 Nisan Cumartesi günü saat 09:00-12:00 saatleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiştir. Başta Endüstri ve Makine Mühendisliği olmak üzere Mühendislik Fakültesinin diğer programlarında okuyan OMÜ öğrenci ve mezunlarının katılımıyla gerçekleşen program yoğun bir ilgi görmüştür.

Seminer programında Üretim Sisteminin temelini oluşturan İş Güvenliği-Çevre, Kalite, Üretkenlik, Maliyet ve İnsan Kaynağı Gelişimi konularında Recep Yiğit tarafından katılımcılara bilgi verilmiştir. Bunların yanı sıra Sürekli İyileştirme, İnsana Saygı, Yalın Yönetim, Yalın Üretim süreçleri, Öğrenen Organizasyonlar, Operasyonel Mükemmellik konularında da katılımcılara yeni ve güncel bilgiler sunulmuştur. Son olarak eğitim programında öğrencilerin liderlik tarzlarını belirlemek ve öz farkındalıklarını artırmak amacıyla testler uygulanmış ve sonuçları katılımcılarla paylaşılmıştır.

Seminer programına OMÜ Yeşilyurt Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Kemal YILDIZLI, OMÜ Kariyer Merkezi Müdürü ve Mezunlar Koordinatörü Doç. Dr. Nursel Topkaya ve Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Esat Şanlı da katılmıştır. Program sonunda Doç . Dr. Nursel TOPKAYA, Sampa İnsan Kaynakları Direktörü Recep YİĞİT'e OMÜ öğrenci ve mezunlarının kariyer gelişimine katkılarından dolayı teşekkürlerini sunmuştur.