Terme MYO Kariyer Etkinliği Düzenlendi

14 Aralık tarihinde Abdi İbrahim ilaç firması bölge müdürü sn. İlker ÇAKMAK okulumuz konferans salonunda öğrencilerimize pazarlamada güncel yaklaşımlar konulu sunum gerçekleştirdi.

İş dünyası ile okulumuz öğrencilerinin buluşması etkinliği kapsamında düzenlenen konferansın moderatörlüğünü Pazarlama Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Hakan TOPALOĞLU yaptı. İlker ÇAKMAK öğrencilere öncelikle Abdi İbrahim ilaç firmasının kariyer politikasını ve genel olarak firmaların iş başvurularında beklentilerinden bahsederek şimdiden kariyer planı yapmanın öneminden bahsetti. Ayrıca dijital pazarlama, yabancı dil ve iletişim becerilerinin bu dönemde tüm gençlerin sahip olması gereken temel yeterliliklerden bir kaçı olduğunu belirtti. Etkinlik öğrencilerin soruları ile son buldu.