Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Kariyer Planlama Dersi kapsamında "Yoğun Bakım Hemşiresi Olmak" Konulu Etkinlik Düzenlendi

Yazar: olcay.hundur | Tarih: 17 Aralık 2022

Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü lisans dersleri kapsamında hemşirelik öğrencilerini alanında uzman değerli katılımcılarla buluşturmaya devam ediyor.

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı güz döneminde Dr. Araş. Gör. Gamze TUNÇER ÜNVER tarafından yürütülen “Kariyer Planlama” dersi kapsamında “Yoğun Bakım Hemşiresi Olmak” konulu sunumuyla sekiz yıllık yoğun bakım hemşireliği deneyimini akademik kariyeri ile birleştiren Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hemşirelik Bölümü, Hemşirelik Esasları Anabilim Dalı’ nda görev yapan Dr. Öğr. Gör. Cansev BAL davetli konuşmacı olarak katıldı.

Ders 09.12.2022 tarihinde saat 13:15- 15:30 saatleri arasında hemşirelik bölümünde yüz yüze gerçekleşti. Dr. Öğr. Gör. Cansev BAL kariyer yolculuğunda klinik deneyimin ardından aldığı lisansüstü eğitiminin öneminin vurgulayarak kariyer basamaklarını ve yoğun bakım hemşireliği deneyimini aktardı. Etkinlik dersi alan öğrencilerin tüm sorularının cevaplanması ile sona erdi.