Patent Eğitim Semineri

Üniversitemiz öğrenci ve mezunlarına yönelik; MARPATAŞ Marka ve Patent Ofisi işbirliğimizle, YESGENIUS eğitim projeleri kapsamında "Patent Eğitimi Semineri" düzenlenecektir. Ücretsiz ve Sertifikalı eğitim programı, MARPATAŞ İstanbul Firması Patent Vekili Eyüp TOZAR tarafından, 14 Kasım 2022 Pazartesi günü 13.00-15.00 saatleri arasında Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Mavi Salonunda olacaktır.

Dahiyane fikirlerin eğitim hayatımızda ve iş hayatımızda bizlere neler katabileceği, buluşların, tasarımların, markaların konuşulacağı etkinliğimize öğrencilerimizi ve mezunlarımızı eğitim programına katılmaya davet ediyoruz.

Eğitim Başlıkları

• Marka Tescili
  • Patent Tescili
  • Tasarım Tescili
  • Faydalı Model

Etkinliğe katılan öğrencilerimize ve mezunlarımıza katılım sertifikası verilecektir.

👉Eğitime katılım başvurusu için tıklayınız

📍 Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi

📅 14 Kasım 2022