Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ar-Ge Proje Pazarı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ar-Ge Proje Pazarı ile sektör ayırt etmeksizin, Ar-Ge ve inovasyon bilincinin yaygınlaşması, proje hazırlama kültürünün oluşması, üniversite-sanayi iş birliği kültürünün yaygınlaşması ve şirketleşme sürecinin ilk adımı olan fikirlerin olgunlaşması amacı ile Ar-Ge projesi yapmak isteyen akademisyenler, araştırmacılar, küçük, orta ve büyük ölçekli işletmeler, Ar-Ge-İnovasyon çalışması olan proje sahipleri, yatırımcılar, projelere ortak olmak isteyen ve finansman sağlamak isteyen girişimciler ve öğrencilerin bir araya getirileceği bir proje platformu olması hedeflenmektedir.

Ana Temalar

Akıllı Ulaşım

• Yol Güvenliği

• Otonom/Elektrikli Araçlar

• İnsansız Hava Araçları

• Tümleşik Ulaşım Servisleri

• Temiz Ulaşım

• Otomotiv vb.

Enerji ve Temiz Teknolojiler

• Yenilenebilir Enerji

• Enerji Verimliliği

• Atıktan Enerji

• Akıllı Binalar

• Akıllı Şehirler

• İleri Malzeme ve Kimya

• Enerji Depolama

• Çevre, vb.

Akıllı Üretim Sistemleri (Sanayide Dijital Dönüşüm)

• Makine İmalat

• Robotik

• Otomasyon

• Katmanlı/Hızlı Üretim

• Endüstriyel Bilişim

• Malzeme/Kimya Teknolojileri, vb.

İletişim ve Sayısal Dönüşüm

• IOT

• Ölçme-Test-Analiz

• Elektronik Sistemler

• Karar Destek Yazılımları

• Eğitim

• Büyük Veri

• Sanal/Artırılmış Gerçeklik

• Yapay Zeka

• Bilgi Güvenliği

• Bulut Bilişim

• Web Uygulamaları

• Mobil Uygulamalar

• Giyilebilir Teknolojiler

• Ses/Görüntü/Metin İşleme, vb.

Sağlık ve İyi Yaşam

• İlaç

• Tanı ve Analiz Kitleri

• Biyomalzeme

• Tıbbi cihazlar, vb.

Sürdürülebilir Tarım ve Beslenme

• Su Verimliliği

• Tohum

• Akıllı ve Temiz Tarım

• Fonksiyonel Gıda

• Gıda Güvenilirliği

• Su Ürünleri

• Bitki Sağlığı

Katılım Koşulları

• Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ar-Ge Proje Pazarına katılım ücretsizdir.

• Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ar-Ge Proje Pazarı akademisyenler, araştırmacılar, küçük, orta ve büyük ölçekli işletmeler, Ar-Ge – İnovasyon çalışması olan proje sahipleri, yatırımcılar, girişimciler, öğrenciler, projelere ortak olmak isteyen ve finansman sağlamak isteyen tüm kişilerin katılımına açıktır.

• Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ar-Ge Proje Pazarı’na bireysel başvuru yapılabileceği gibi ekip şeklinde de başvuru yapmak mümkün olup ekip olarak başvuru yapılması durumunda, bir katılımcının ekip temsilcisi olarak belirtilmesi gerekmektedir.

• Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ar-Ge Proje Pazarına katılımı kabul edilen projelerin proje pazarının yapılacağı tarihte en az 1 (bir) kişi ile katılım sağlamaları gerekmektedir.

• Bir katılımcı ya da ekip etkinliğe en fazla 3 proje ile başvurabilir.

• Katılımcıların ulaşım, konaklama vb. masraflarının kendileri tarafından karşılanması beklenmektedir.

Son başvuru tarihi :10 Aralık 2019

Ayrıntılı bilgi ve başvuru için tıklayınız