OMÜ Mezunu ve Öğrencilere İŞKUR Online İş Arama Becerileri Eğitimleri Düzenlendi

Yazar: | Tarih: 21 Haziran 2021

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Kariyer Merkezi Müdürlüğü ve Samsun Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü İş Kulübü iş birliğiyle; 2020-2021 eğitim öğretim yılında, Üniversitemiz mezunu ve son sınıf öğrencilerine yönelik İŞKUR e-Sertifikalı ONLİNE “İş Arama Becerileri Eğitim” programları düzenlendi.

Eğitimlerde; etkili öz geçmiş hazırlama, beden dili, mülakat teknikleri, telefon ile görüşme, iş görüşmesinde kılık kıyafet, iş arama ağları konularında iş hayatına yönelik bilgilerin verildiği programları, Samsun Çalışma ve İş Kurumu İş Kulübü İş ve Meslek Danışmanları Çiğdem Çakır Beyhan, Aylin Baş ve Meltem Yılar tarafından çevrim içi (on-line) olarak verildi. Eğitime dair katılım sertifikaları, İŞKUR tarafından e-posta adreslerine gönderildi.

OMÜ Mezunlar Koordinatörü ve Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Nursel Topkaya, gelecek dönemde de eğitimlerin devam edeceğini söyleyerek, eğitim programında emeği geçenler ile katılımcı öğrenci ve mezunlara teşekkürlerini sundu.