Macmillan English Campus ile Uzaktan Eğitim

Yazar: | Tarih: 19 Nisan 2020

Ondokuz Mayıs Üniversitesi sizlerin İngiliz dilini daha fazla etkinliklerle daha etkin bir şekilde öğrenebilmesi maksadıyla İngiliz Dili öğretiminde uzun yıllardır deneyime sahip Macmillan Education yayınevi ile Macmillan English Campus çevrimiçi platformunu kullanmak üzere anlaşmış bulunmaktadır.

Macmillan English Campus ile Uzaktan Eğitim vasıtasıyla seviyenize göre verilecek olan 6 aylık eğitim sonunda İngilizce seviyenizi geliştirme fırsatı bulacaksınız.

Başvuru için Üniversitemiz öğrencilerine yönelik Uzaktan Eğitim ile seviyenize göre verilecek olan 6 aylık eğitim sonunda İngilizce seviyenizi geliştirme fırsatı bulacaksınız.

Program Tanıtım Metni için tıklayınız

Program ödemeleri için: Ziraat Bankası ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ŞUBESİ IBAN TR07 0001 0014 7909 7123 9551 49

• Program ücretleri tüm Ziraat Bankası şubeleri ve ATM’lerinden T.C. Kimlik Numaranız ile İnternet Bankacılığı kullananlar için havale veya EFT ile yatırılabilir.

Program katılım ücreti: 200,00 TL

İletişim ve başvurular hakkında: Yabancı Diller Yüksekokulu 0 362 312 19 19 Dahili: 6200

Bilgi için tıklayınız