Karadeniz Kariyer Fuarı Trabzon’da Yapıldı

Yazar: | Tarih: 19 Nisan 2020

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Karadeniz Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ve paydaşları arasında Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ) de yer aldığı Karadeniz Kariyer Fuarı, 11-12 Mart tarihlerinde Trabzon’da yapıldı.

Karadeniz Bölgesi’ndeki 12 paydaş üniversitenin katkı ve katılımıyla gerçekleştirilen fuara, OMÜ Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Nursel Topkaya, Yeşilyurt Demirçelik Meslek Yüksekokul Öğr. Gör. Mehmet Ali Tamokur ile Samsun Teknopark ve OMÜ TTO adına Kurumsal İletişim Uzmanı Ergün Alver, çeşitli fakülte ve yüksekokullarda öğrenim gören 250'ye yakın OMÜ öğrencisi katıldı.

Öğrenciler, iş dünyasında yer alan firmaların temsilcileriyle birebir görüşme fırsatı yakaladı, iş ve staj başvurusunda bulundu ve fuar kapsamında düzenlenen çeşitli eğitimlere katılma şansı yakaladı.