Kamu İş İlanları Kariyer Kapısı'nda!

Yazar: olcay.hundur | Tarih: 17 Mayıs 2021

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından hazırlanan Kariyer Kapısı, istihdamda liyakat ve yetkinliğin artırılması, iş / staj ilanlarının kamuoyu ile etkin, şeffaf ve güvenilir bir şekilde paylaşılması için e-Devlet entegrasyonu ile geliştirilen dijital kariyer platformudur.

NELER YAPABİLİRSİN?

Tüm kamu kurum ve kuruluşlarının iş ilanlarından ve Staj Seferbirliği Programı kapsamında hem kamu hem de özel sektörden gönüllü işverenlerin staj imkânlarından yıl boyunca yararlanabilir, profesyonel deneyim kazanma şansı elde ederek istihdam edilme fırsatı yakalayabilirsin.

AMACI?

Kamuda iş ilanlarının şeffaf, izlenebilir ve e-Devlet entegrasyonu ile çalışan tek bir platformdan yapılması, bunun yanı sıra Staj Seferbirliği Programı ile kamu ve özel sektördeki staj imkânlarının tüm üniversiteli gençler için ulaşılabilir hale getirilmesi hedeflenmektedir.

KİMLER KULLANABİLİR?

e-Devlet entegrasyonu ile hızlı, verimli ve güvenilir bir platform olma özelliği taşıyan Kariyer Kapısı; kamu kurumları başta olmak üzere işverenleri, üniversite öğrencileri ve üniversite kariyer merkezlerini bir araya getirmektedir.

Kariyer Kapısı hakkında merak edilenlere Sıkça Sorulan Sorular butonundan erişebilirsiniz!
Kariyer Kapısı’na gitmek için tıklayınız