Kampüsiçi Ortak (5İ) Dersler Online Sınavlar Hakkında

Değerli Öğrencilerimiz,

Üniversitemiz 5i ortak derslerinin sınavları 11-12 ve 18 Nisan 2020 tarihlerinde sinav.omu.edu.tr adresinden online olarak yapılacaktır. Öğrencilerimiz, girecek oldukları sınavlar ile ilgili detayları ve sınava hangi tarih ve saatte girecekleri bilgisini 06 Nisan 2020 tarihi itibariyle sinav.omu.edu.tr adresinde bulunan ONLINE SINAVLARIM butonunu tıklayarak ulaşabilirler.

Bu süreçte öğrencilerimizin online sınavlara ilk defa katılması göz önünde bulundurularak, 07-10 Nisan 2020 tarihlerin de gruplar halinde tüm öğrencilerimize ONLINE DENEME SINAVI yapılacaktır.

Çevrimiçi Sınav Sistemi yardım rehberine göz atarak sistem ve işleyiş hakkında bilgi alabilirsiniz.

Tüm öğrencilerin yapılacak olan online deneme sınavına katılarak sistemlerini kontrol etmeleri zaruridir ve öğrencilerin kendi sorumluluğundadır. Sınav günü bir sıkıntı yaşamamak adına yapılacak bu deneme sınavına katılmanız şiddetle tavsiye edilir.

Not: Cep telefonu numarası güncel olmadığı için yapılan duyuruları alamayan öğrencilerin de bu bilgilerden haberdar olabilmesi için lütfen sınıf “WhatsApp” ve diğer sosyal medya kanallarından bu duyuruyu paylaşınız.

5i Ortak Dersler Ara Sınavlarda Öğrencilerimizin Sorumlu Oldukları Konular:

- Türk Dili -II: İlk 7 Ünite

- Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi -II: İlk 7 Ünite

- İngilizce -II: İlk 7 Ünite

- İş Sağlığı ve Güvenliği -II: İlk 7 Ünite

- Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi (Mühendislik Fakültesi Yıllık ): İlk 14 Ünite

- İş Sağlığı ve Güvenliği: (Mühendislik Fakültesi Yıllık ): İlk 14 Ünite

UZEM Online Sınav Sistemine Giriş:

T.C. Kimlik No: Bu alana T.C. Kimlik Numaranızı yazmanız gerekmektedir. Eğer yabancı uyruklu iseniz, 9 ile başlayan yabancı kimlik numaranızı yazmanız gerekmektedir.

Parola: T.C. Kimlik Numaranızın ilk 6 rakamı ve adınızın ilk 3 büyük harfinin birleşiminden oluşan parolanızdır.

Örneğin: T.C. Kimlik Numaranız 14894378219 adınız da Hasan olsun; bu durumda sisteme girebilmek için şifreniz 148943HAS olacaktır.

Bilgilerinizin doğruluğundan eminseniz ve halen sisteme giriş sorunları yaşıyorsanız irtibat@uzem.omu.edu.tr adresine e-posta gönderebilir veya 0362 457 1920 numaralı telefondan dahili 1937’ye bağlanabilirsiniz.

Bilgi için tıklayınız