JobSocial Mobil Uygulaması

Değerli Öğrencilerimiz,

Ondokuzmayıs Üniversitesi ve OMÜ Teknoloji Transfer Ofisimiz iş birliğinde geliştirilen iş odaklı sosyal ağ projemiz “JobSocial Mobil Uygulaması” Playstore ve AppStore uygulama mağazalarında yayınlanmıştır.

“JobSocial Mobil Uygulaması” siz değerli öğrencilerimizin kariyer fırsatlarına, iş ve staj imkanlarına hızlı ve kolay şekilde ulaşabilmesini sağlamaktadır.

“JobSocial Mobil Uygulaması” sayesinde binlerce firmanın yayınladığı iş ve staj olanaklarına kolayca ulaşabilir, başvurularınızı yapabilir ve firmalarla iletişime geçebilirsiniz.

JobSocial akışınızda, profilinize tanımladığınız uzmanlık ve ilgi alanlarınızla ilgili ağda bulunan tüm kullanıcılar tarafından yapılan paylaşımlar görünebilmekte, bu sayede size özel bir bilgi akışı sağlanmaktadır.

Siz değerli öğrencilerimizi bu bilgi ağına davet ediyoruz.

JobSocial Tanıtım Videosu (İzlemenizi tavsiye ediyoruz) :

Market İndirme Linkleri:

Android için