İTÜ Yatırım Kulübü SANALBORSAM Yarışması

Bu sene 8.si düzenlenen SanalBorsam Türkiye’nin ilk sanal borsa yarışmasıdır. Temel düzeyde öğrencilerin borsa bilgisi edinmelerini ve deneyim kazanmalarını amaçlayan SanalBorsam, öğrencilere maddi kaygı duymadan borsa deneyimi yaşatmayı amaçlayan ücretsiz bir yarışmadır. Yatırım Finansman ana sponsorluğunda ve Finfree altyapısında düzenlenen yarışmada yarışmacılara 100.000 TL sanal para verilir ve gerçek borsa değerlerinde bu sanal paranın yükseltilmesi beklenir. Yarışmada belirli dereceye giren katılımcılar staj, burs, elektronik cihazlar gibi birbirinden kaliteli ödülün sahibi olurlar.

SANALBORSAM'21 TANITIM DOSYASI

Programla ilgili detaylı bilgi ve başvuru için yetenekkapisi.org adresinde "Duyurular" kısmından inceleyebilirsiniz.