ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi Düzenlendi

Yazar: olcay.hundur | Tarih: 12 Kasım 2021

OMÜ Kariyer Merkezi & Mezunlar Koordinatörlüğü ve Sigmacert Akademi işbirliği ile Üniversitemiz mezunu ve öğrencilerine yönelik; Ücretsiz Online " ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi" programı düzenlendi.

Eğitim programında; Kalite Yönetim Sistemi tanımı, tarihçesi ve gelişimi, sistemin faydaları, kullanılan terimler ve tarifler, temel kavramlar ve kalite yönetim sisteminin uygulamasının kurumlarda faydaları konularında, Sigmacert Akademi Eğitmeni Rukiye Adbay tarafından çevrim içi (online) olarak katılan öğrenci ve mezunlara bilgiler verildi.

OMÜ öğrenci ve mezunlarının yoğun ilgi gösterdiği programa, eğitime katılanlara sertifikaları Sigmacert Akademi tarafından e-posta adreslerine gönderilmiştir. OMÜ Mezunlar Koordinatörü ve Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Nursel Topkaya, OMÜ öğrenci ve mezunlarının kariyer gelişimine katkılarından dolayı Sigmacert Akademiye teşekkürlerini sunmuştur.