İngiltere’de Psikoloji Master/Doktora Eğitimi Akademik Kariyer

Yazar: olcay.hundur | Tarih: 8 Ocak 2023

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü Fedek Kariyer Kurulu, OMÜ Kariyer Merkezi Müdürlüğü iş birliğiyle öğrencilerini, alanında uzman katılımcılarla buluşturmaya devam ediyor.

University of East Anglia’da doktora araştırmacısı ve psikoterapist Ceyda KIYAK’ın katılımcı olduğu “İngiltere’de Psikoloji Master ve Doktora Eğitimi” konulu seminer 22.12.2022 tarihinde 19.00-20.15 saatleri arasında online olarak gerçekleştirilmiştir.

Sayın KIYAK katılan öğrencilere yurtdışında aldığı eğitimleri, edindiği deneyimleri, eğitim denkliği ve iş olanakları gibi konularda bilgi aktarmış ve sonrasında seminere katılan öğrencilerin sorularını cevaplayarak seminerini sona erdirmiştir.