Güz Dönemine Ait Bütünleme Sınav Duyurusu

Üniversitemizin 16.04.2020 tarih ve 2020/113 sayılı Senato Kararıyla, sadece pandemi süreci ile sınırlı olmak üzere; 2019-2020 Güz Yarıyılı dersleri için 08-19 Haziran 2020 tarihleri arasında yapılacak bütünleme sınavları için öğrenci bilgi sistemi esas alınarak sanal sınıflar oluşturulmuş, sınıflara öğretim elemanı ve öğrenci tanımlamaları yapılmıştır.

Bütünleme sınavlarında karşılaşılacak olası sorunların önüne geçmek için sanal sınıf tanımlamalarında sorun yaşayan öğrencilerimizin destek@uzem.omu.edu.tr e-posta adresine, öğretim elemanlarımızın ilgili dekanlığa en geç 05 Haziran 2020 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Sorunların bu tarihe kadar iletilmemesi durumunda sorumluluğun öğretim elemanı ve öğrencilerde olacağını hatırlatır, bütünleme sınavlarının sorunsuz geçmesi dilekleriyle başarılar ve kolaylıklar dileriz.

NOT: Güz Dönemi dersleri bütünleme sınavları İktisadi ve İdari Bilimler, Mimarlık, Mühendislik, Turizm, Yaşar Doğu Spor Bilimleri ve Ziraat Fakültesi öğrencileri için yapılacaktır.