2022-23 Eğitim Öğretim Dönemi Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinliği Düzenlendi

YD Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Mezun Etkinliği

Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü tarafından 15 Aralık 2022 tarihinde düzenlenen "Mezun Öğrenci Buluşması" etkinliğine 2001 mezunlarımızdan Samsunspor Futbol Akademi Direktörü Savaş SERDAR katılmıştır. Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi toplantı salonunda gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda öğrenci ve akademisyen katılmıştır.

Savaş SERDAR, "Tecrübe ve deneyimlerimiz ile Mezun olacak olan öğrencilere ve meslektaş adayı arkadaşlarımızın hayatlarına, gelecek planlarına dokunabildiysek ne mutlu bizlere" dedi.