2022-23 Eğitim Öğretim Dönemi Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinliği Düzenlendi

2022-2023 Eğitim Öğretim Dönemi Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi, Antrenörlük Eğitimi Bölümü mezunlarımızdan Canan ÖZYURT KURT ve Yağmur Can KURT gelecek meslektaşlarına yolculuklarının hikayesini, sektörün ilerleyişini ve bu yolda onlara ışık tutacak bilgi paylaşımlarını anlattıkları Öğrenci-Mezun buluşması etkinliği düzenlendi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi, Antrenörlük Eğitimi Bölümünden mezun olup şu anda kendilerinin kurduğu cyperformanceacademy’de Personel trainerolan; Canan ÖZYURT KURT ve Yağmur Can KURT bölümümüze konuşmacı olarak davet edilmiş "Mezunlar Söyleşisi" etkinliği düzenlemiştir. Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Toplantı Salonunda saat 13:30 ‘da başlayan söyleşiye Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi’nde görevli öğretim elamanları ve çok sayıda öğrenci katılmıştır. Konuşmacılar sunumlarında başlangıçtan günümüze eğitim hayatlarından, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi, Antrenörlük Eğitimi Bölümü’nde ve özel eğitimler ile almış oldukları eğitimlerin kendilerine katkılarından bahsetmişlerdir. Ayrıca mezuniyet sonrası iş hayatında edindikleri tecrübelerden ve mezun olacak öğrencilere tavsiyelerde bulunmuşlardır. Buluşmanın sonunda mezunlarımıza Antrenörlük Eğitimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Tülin ATAN plaket takdim etmiştir.