2022-23 Eğitim Öğretim Dönemi Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Ormancılık Bölümü Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinliği Düzenlendi

Yüksekokulumuz Ormancılık Bölümü / Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı 2. sınıf öğrencilerine 16 Aralık 2022 tarihinde 13.00-15.00 saatleri arasında Amfi-3’de Mezun-Öğrenci Buluşması etkinliği düzenlendi.

Ormancılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Seçil YILDIRIM, Öğr. Gör. Cemil ÖZDEMİR, Öğr. Gör. Cemile ÇAKIR, Ormancılık Bölümü 2. sınıf öğrencileri ve etkinliğe davetli olarak katılan mezun öğrencilerimizden Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğünde Orman Muhafaza Memuru olarak görev yapmakta olan Hatice YİĞİT, Sefa KURT ve Onur MEMİŞ’in katılımıyla söyleşiye başlandı.

Bölüm öğretim elemanları ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşide; atanma öncesinde nasıl bir hazırlık sürecinden geçtikleri, mülakatla ilgili tecrübeleri ve atanma sonrasında öğrencilerin merak ettikleri konular hakkındaki bilgiler paylaşıldı.

Etkinlik karşılıklı soru cevaplardan sonra fotoğraf çekimlerinin ardından sona erdi.