2022-23 Eğitim Öğretim Dönemi Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinliği Düzenlendi

Yazar: olcay.hundur | Tarih: 5 Ocak 2023

Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Mezun-Öğrenci Buluşması

Bilgisiyar Programcılığı I.Ö ve II.Ö öğrencileri ile Online olarak gerçekleştirilen toplantıda mezun öğrencilerimizden Keyvan Havacılık şirketinde veri analisti olarak olarak çalışan Berke Işık’ı konuk ettik.

Bölümümüz öğrencileri ile 20 Aralık 2022 tarihinde saat 19:00’da Amfi 2’de gerçekleşen toplantıda konuğumuz mezun adayı öğrencilerin sorularını yanıtladı. Tecrübe paylaşımı şeklinde gerçekleşen toplantıya ilgi ve katılım oldukça büyüktü. Buluşma her iki tarafıngüzel temennileri ile son buldu. Bizde bölüm akademik personeli olarak toplantının tüm paydaşlara katkı sağlamış olmasını umut ediyoruz.