2022-23 Eğitim Öğretim Dönemi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği-Turizm İşletmeciliği Eğitimi Bölümü Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinliği Düzenlendi

Yazar: olcay.hundur | Tarih: 5 Ocak 2023

Üniversitemiz Mezun-Öğrenci buluşması kapsamında 19.12.2022 tarihinde google-meet üzerinden 20:00 da gerçekleştirilen etkinliğe Mezun öğrencilerimizden yüksek lisans öğrencisi Zeliha ŞENGÜLEN ve Müşteri İlişkileri Uzmanı Mustafa DEMİRBAŞ davetçi olarak katıldı.

Doç. Dr. Zuhal ÇİLİNGİR ÜK Hocamızın moderatörlüğünde mezun öğrencilerimiz kendi kişisel kariyer süreçlerinden bahsettiler. Kariyer hedefini akademik camiada devam etmek istediğini söyleyen ve yüksek lisans eğitimine devam eden Zeliha ŞENGÜLENOMÜ Turizm Fakültesi onlara kattığı değerlerden ve kendi kariyer süreci hakkında bilgi verdi. Müşteri İlişkileri Uzmanı olarak çalışan Mustafa DEMİRBAŞ ise kendi kişisel kariyer süreci ve yurt dışında eğitim hakkında öğrencilerimize tecrübelerinden bahsetti. Ayrıca etkinlikte mezun öğrencilerimize mezun koordinatörlüğünden ve mezun kart uygulaması hakkında bilgi verildi. Mezun koordinatörlüğüne üye olmanın önemi vurgulanırken mezun kart uygulaması ile öğrencilere sağlayacağı imkânlar hakkında bilgi verildi.