2022-23 Eğitim Öğretim Dönemi Samsun Meslek Yüksekokulu Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinliği Düzenlendi

Yazar: olcay.hundur | Tarih: 6 Ocak 2023

SMYO MEZUNU AKADEMİSYENLER ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTU

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Samsun Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Samsun Meslek Yüksekokulunca düzenlenen"Öğrenci-Mezun Buluşması" etkinliği kapsamında 28 Aralık 2022 tarihinde Güzel Sanatlar Kampüsü OMÜ Sahnesinde buluştu.

Etkinlikte ilk olarak mezunlarımız Ondokuz Mayıs Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat ŞAHİN ile yine Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ufuk KIRBAŞ'ın özgeçmişi sunuldu.

Söyleşiye katılan Üniversitemiz akademisyenleri Ondokuz Mayıs Üniversitesi Samsun Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Programından 1999 yılında mezun oldular. Mezunlarımız, eğitim ve iş hayatlarıyla ilgili deneyim ve tecrübelerini öğrencilerle paylaşarak, mesleki kariyerle ilgili gençlere önemli tavsiyelerde bulundu. Mezunlarımız söyleşi sonunda öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdı.

Etkinlik, Samsun Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Gökhan DEMİR'in konuk mezunlarımıza hediye takdimi ile sona erdi.