2022-23 Eğitim Öğretim Dönemi Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinliği

"2022-2023 Eğitim Öğretim Dönemi 'Öğrenci-Mezun Buluşması' Etkinlikleri kapsamında Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü 24 Kasım Perşembe günü Google Meet üzerinden online söyleşi gerçekleştirmiştir.

Söyleşiye konuşmacı mezun olarak Truva Pirinç Fabrika Müdürü Kübra ŞAHİN ve Truva Pirinç Üretim Amiri Serkan ERGEN katılmıştır. Katılımlarından dolayı konuşmacı mezunlarımıza teşekkürlerimizi sunarız. Konuşmacı mezunlarımızın katılımlarıyla düzenlenen söyleşiye lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerimizle birlikte mezunlarımız ve Bölüm Hocalarımız katılmıştır.

Yaklaşık 90 dakika süren söyleşide sektöre dair bilgilerden, gelişmelerden, ihtiyaç duyulan mezun yeterliliklerinden bahsedilmiştir. Online olarak düzenlenen etkinlikte mezunlarımız yüz yüze olarak konferans türünde düzenlenebilecek bir etkinlikte de yer almak istediklerini belirtmişlerdir ve güzel dileklerle etkinlik tamamlanmıştır."