2022-23 Eğitim Öğretim Dönemi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinliği Zoom uygulaması üzerinden iki oturul olmak üzere toplamda 80 dk olarak şekilde gerçekleşmiştir. Etkinliğe bölüm mezunları OMÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünde Dr. Öğretim Üyesi olarak görev yapan Ferruh Turan ve Sertaç Tuhta hocaların yanında bölümden mezun olup piyasada önemli işler yapmış ve yapmakta olan İnşaat Mühendisi Abdulkadir Çilingir ve Kenan Der Konuşmacı olarak katılmıştır.