2022-23 Eğitim Öğretim Dönemi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Arkeoloji Bölümü Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinliği Düzenlendi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Arkeoloji Bölümü tarafından düzenlenen Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinliği 22 Kasım 2022 Salı günü saat 19:00'da Google-Classroom üzerinden gerçekleştirilmiştir.

Arkeoloji Bölümü lisans öğrencilerinin mezuniyet sonrası kamu personeli olarak çalışma hayatı hakkında bilgi edinmelerini amaçlayan, moderatörlüğünü Arş. Gör. Dr. Melis UZDURUM'un yaptığı etkinliğe, konuşmacı olarak mezunlarımızdan; Ondokuz Mayıs Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Arkeoloji Bölümü'nden Arş. Gör. Dr. Michael Deniz YILMAZ, Parion Kazısı Kazı Başkan Vekili Uzman Arkeolog Sadık TUĞRUL, Türk Tarih Kurumu Personeli Parion Kazısı ekip üyesi Uzman Arkeolog Yunus ÖZDEMİR ve Türk Tarih Kurumu Personeli Parion Kazısı ekip üyesi Arkeolog Adem KIZILTAŞ katılmışlardır.