2022-23 Eğitim Öğretim Dönemi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinliği Düzenlendi

Yazar: olcay.hundur | Tarih: 6 Ocak 2023

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümünden mezun olup, şu anda CEVA Logistics'te Kilit Müşteriler Operasyon Sorumlusu olarak çalışan Burcu Eren KAZAK ile "Mezunlar Söyleşisi Etkinliği" kapsamında online bir söyleşi gerçekleştirilmiştir.

Burcu Eren KAZAK sunumunda CEVA Lojistik ile ilgili kısa bilgiler verdikten sonra, eğitim hayatından, Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin ve Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümünün kendisine katkılarından, iş hayatında edindiği tecrübelerden bahsetmiştir. Bölüm öğrencilerinin yoğun katılım gösterdiği etkinlikte, kendilerini iş hayatında nelerin beklediğine dair değerli bilgi paylaşımları yapılmıştır. Söyleşiye katkılarından dolayı mezunumuz Burcu Eren KAZAK Hanımefendiye teşekkür edilerek, bölüm öğrencilerimiz ile irtibatı sağlanmıştır.