2022-23 Eğitim Öğretim Dönemi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinliği Düzenlendi

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK)’da Bilişim Uzman Yardımcısı olarak çalışan mezunumuz sayın Recep GÜLÇİÇEK, “Öğrenci-Mezun” etkinliği çerçevesinde İktisat Bölümü öğrencilerine, kariyer ve öğrencilik hakkında tecrübelerini aktarmıştır.

İktisat Bölümü Araştırma Görevlisi Anıl DAĞDEMİR moderatörlüğünde Recep GÜLÇİÇEK, öğrencilik hayatındaki tecrübeler, kamuda iş imkanları ve iş hayatı, KPSS sınavı ve mülakatlar konularında bilgi, birikim ve tecrübelerini katılımcılar ile paylaşmıştır. Ayrıca iş hayatına atılmak isteyen öğrencilerimize çeşitli tavsiyelerde bulunmuştur. Etkinlik son olarak “Soru-Cevap” bölümü ile sona ermiştir.