2022-23 Eğitim Öğretim Dönemi Havza Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği Programı ve Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Ortak Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinliği Düzenlendi

Yazar: olcay.hundur | Tarih: 29 Mayıs 2023

Mezun öğrenci buluşması 17 Mayıs Çarşamba Günü saat 19:00’da online olarak gerçekleştirildi. Etkinliğe İş sağlığı ve güvenliği programı ve aynı zamanda Turizm ve Otel İşletmeciliği mezunu İstanbul’da özel bir şirkette çalışan Yonca ÖZTÜRK katıldı.

Yonca ÖZTÜRK, mezun öğrencilerin karşılaşabilecekleri problemler, iş arama süreçleri, kariyer planları ve mezuniyet sonrası alınması gereken eğitimler gibi konularında bilgi ve tecrübelerinin öğrencilerimizle paylaştı. Ayrıca öğrencilerimizin çalışma hayatında merak ettiği konular hakkındaki sorularını cevapladı.

Yonca ÖZTÜRK‘ e etkinliğimize katılımından dolayı teşekkür eder çalışma hayatında başarılar dileriz.