2022-23 Eğitim Öğretim Dönemi Havza Meslek Yüksekokulu Emlak Yönetimi Programı Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinliği Düzenlendi

Yazar: olcay.hundur | Tarih: 9 Ocak 2023

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Havza Meslek Yüksekokulu Emlak Yönetimi Programı tarafından mezun öğrenci buluşması ve deneyim paylaşımı etkinliği düzenlendi. Organizasyona katılan 2015 yılı mezunlarımızdan Gaziantep Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Araban İlçe Milli Emlak Şefi Mehmet BIÇAK, Emlak programı mezunlarının kamuda istihdamı hakkında ve Milli emlak müdürlüğü çalışma alanları, sorumluluk ve yetkileri hakkında bilgi verdi.

Öğrencilik yıllarında eğitim gördüğü sınıfta konuşan mezunumuz okulda aldığı derslerin çalışma hayatında çok işine yaradığını ve öğrencilerin ders konularını ezberden ziyade öğrenmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu. Önümüzdeki yıllarda emlak yönetimi programı mezunlarına kamuda daha çok kadro verilebileceğini söyleyen mezunumuz, kamuda çalışmak isteyen öğrencilerimize KPSS sınavında yüksek puan almaları için sistemli ve çok çalışmaları gerektiğini söyledi.