2022-23 Eğitim Öğretim Dönemi Havza Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinliği Düzenlendi

Yazar: olcay.hundur | Tarih: 29 Mayıs 2023

Havza Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümü, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı

Öğrenci-Mezun Buluşması etkinlikleri kapsamında bölümümüz öğrencileri ve öğretim elemanları ile mezunları 23 Mayıs Salı günü saat 13.00’de çevrimiçi olarak bir araya geldi. Mezunlarımızdan Havza Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Çeri ve İnsan Kaynakları Müdürü Evren Gün tecrübelerini ve tavsiyelerini öğrencilerle paylaştılar ve katılımcıların sorularını yanıtladılar.

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı programını iş hayatları devam ederken tamamlayan konuklar, bu bölümün yanı sıra aldıkları diğer derecelerden ve iş hayatındaki ilerleyişlerinden bahsederek kendilerini tanıttılar. Ardından katılımcılar, mezun niteliklerinin neler olduğu, okulun iş hayatındaki yeri, iş hayatında kendilerini nelerin beklediği, staj ve iş olanakları konusunda bilgi sahibi oldular. Konuklara paylaştıkları değerli bilgiler ve ayırdıkları vakit için teşekkür edilerek iş birliğinin devamı noktasında ortak kanaatler bildirildi.