2022-23 Eğitim Öğretim Dönemi Fen Fakültesi Kimya Bölümü Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinliği Düzenlendi

Üniversitemiz Fen Fakültesi Prof. Dr. Fevzi Köksal Konferans Salonunda 14.12.2022 tarihinde Kimya Bölümü Mezun-Öğrenci Buluşması Etkinliği gerçekleştirildi.

Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tevfik ÖZEN, Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Necati MENEK, Bölüm Öğretim Üyelerimiz, öğrencilerimiz ve mezunlarımızın katılımı ile gerçekleşen etkinlikte mezun Öğrencimiz Ayhan YAĞCI konuğumuz oldu.

Lisans eğitimi ve mezun olduktan sonra iş hayatı hakkında bilgi veren Ayhan YAĞCI öğrencilerimizin sorularını da cevapladı. Kimyagerlerin iyi bir gözlemci ve araştırmacı ruhuna sahip olması gerektiğine değindi. Konuşmasının ardından Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Necati MENEK Ayhan YAĞCI' ya katkılarından dolayı teşekkür etti.