2022-23 Eğitim Öğretim Dönemi Fen Fakültesi Kimya Bölümü 2. Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinliği Düzenlendi

Yazar: olcay.hundur | Tarih: 8 Haziran 2023

Üniversitemizin Mezun-Öğrenci buluşması kapsamında düzenlenen etkinliğe Toros Tarım SAN. VE TİC. A. Ş Samsun İşletmesinde Laboratuvar Şefi olarak çalışan Cevat ÖZGÖREN davetli olarak katıldı. Online konferans yoluyla gerçekleşen program 07.06.2023 tarihinde saat 15.00’da başladı.

Konferansa Kıymetli Kimya Bölüm hocalarımızdan; Prof. Dr. Zerrin HEREN, Prof. Dr. Şeker Fatma AYGÜN, Araştırma Gör. Taşkın BASILI, Öğr. Gör. Seyhan ÖZTÜRK ve birçok öğrencimiz katılım sağladı. Kimya Mezun Koordinatör Temsilcisi Esra IŞIK açılış konuşmasını yaptıktan sonra, Bölüm Başkanımız Sayın Prof. Dr. Necati MENEK, Cevat ÖZGÖREN’e katılımından dolayı teşekkür ederek konferans başlatıldı.

Öncelikle Cevat ÖZGÖREN mezun olduktan sonra neler yaptığından, şu anki iş konumundan, iş yerinde neler yaptıklarından vs. öğrencilere bilgiler verdikten sonra soru cevap kısmına geçildi.

Sorularda: “ Mezun olduktan sonra bizleri neler bekliyor? Toros Tarım’ı grup halinde gelip gezebilir miyiz? Okul zamanlarında alttan aldığınız ders olmuş muydu? İş hayatında nelere dikkat etmeliyiz? Fabrikanızda hangi cihazlar bulunmakta? ’’gibi birçok sorular soruldu ve Cevat ÖZGÖREN tarafından cevaplandı. Soru –Cevap kısmından sonra konuğumuz Cevat ÖZGÖREN bölüm öğrencilerimize mezun olduğu bölümün zor olduğunu, iş hayatına atılınca sabırlı olmayı ve mesleğe sevgiyle bağlandıktan sonra zorlukların azaldığına dair öneride bulundu.

Bölüm Başkanımız ve Mezun Koordinatör Temsilcimiz Cevat ÖZGÖREN’ e katılımından ve verdiği bilgiler için teşekkür ederek konferans sona erdi.