2022-23 Eğitim Öğretim Dönemi Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinliği Düzenlendi

Üniversitemiz Mezun-Öğrenci buluşması kapsamında düzenlenen etkinliğe Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi mezunları Milli Eğitim Bakanlığı’nda yönetici ve öğretmen kadrolarında görev yapan Adem İCİ, Emre ÖZKAN, Nurullah KARAKULLUKÇU, Şafak GÜRLER ve Veysel UĞUR katıldı. 16.12.2022 tarihinde Eğitim Fakültesi A Blok Seminer Salonunda saat 14:00 ‘de başlayan söyleşiye Temel Eğitim Bölüm Başkanı Prof.Dr. Kaya Tuncer ÇAĞLAYAN, Doç.Dr. ZEKi APAYDIN, Dr. Öğretim Üyesi Elif MERCAN UZUN, Dr. Öğretim Üyesi Yaşar ÇELİK, Sınıf Eğitimi ABD Mezunlar Koordinatörü Dr. Arş. Gör. Melek BABA ÖZTÜRK ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Konuşmacılar sunumlarında eğitim hayatlarından, Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin mesleki hayatlarına katkılarından, sınıf öğretmeni olarak yaşadıkları zorluklardan ve bu zorlukları nasıl aştıklarından bahsettiler. Okuma yazma bilmeyen bir çocuğun okuma yazma serüvenine tanıklık etmenin muazzam bir haz verdiğinin altını çizen konuşmacılar, bu hazla tüm zorluklara göğüs gerdiklerini ifade ettiler. Etkinlik konuşmacıların sunumlarından sonra Sınıf Eğitimi anabilim dalı öğrencilerinin mesleğe ilişkin sorularıyla devam etti. Etkinliğin sonunda konuşmacılara teşekkür belgeleri takdim edildi.