2022-23 Eğitim Öğretim Dönemi Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü, Okul Öncesi Öğretmenliği ABD Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinliği Düzenlendi

Yazar: olcay.hundur | Tarih: 6 Ocak 2023

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Okul Öncesi Öğretmenliği Anabilim Dalı Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinliği Düzenlendi

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi, Temel Eğitim Bölümü, Okul Öncesi Öğretmenliği anabilim dalında öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerimiz için 30.12.2022 tarihinde “Öğrenci-Mezun Buluşması” etkinliği düzenlenmiştir. Etkinliğimize anabilim dalımızdan mezun, Samsun İl Milliği Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Kenan Arslan konuk olarak davet edilmiştir. Söyleşiye Temel Eğitim Bölümü öğretim elemanları ve öğrenciler katılım göstermiştir.

Söyleşide Kenan Arslan, mezuniyet sonrası mesleki yaşamındaki deneyimlerini öğrencilerle paylaşarak önerilerde bulunmuştur. Bunun yanı sıra Kenan Arslan Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünün güncel çalışmaları hakkında bilgilendirme yapmıştır. Etkinliğin son bölümünde öğrencilerden gelen sorular yanıtlanmıştır. Söyleşinin sonunda Temel Eğitim Bölüm başkanımız Prof. Dr. Kaya Tuncer Çağlayan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kenan Arslan’a hediye takdim etti.