2022-23 Eğitim Öğretim Dönemi Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliği Bölümü Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinliği Düzenlendi

Yazar: olcay.hundur | Tarih: 13 Ocak 2023

Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliği Bölümü mesleki topluluklarından Matematik Öğretmenliği Topluluğu, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı üzerinden gerçekleştirdiği etkinlikte fakültemiz matematik/ilköğretim matematik öğretmenliğinden mezun öğrencilerle okuyan öğrencileri bir araya getirdi.

İlk olarak Fakültemizin bahçesinde yer alan piknik alanında öğretim elemanlarımız, öğrencilerimiz ve mezun öğrencilerimizle mangal etkinliği gerçekleştirildi. Yemek sonrası etkinlik davetine icabet eden ve şu an Milli Eğitim/Özel Eğitim Kurumlarında öğretmenlik yapan İrfan Dağdelen, Mesude Gülşah Dağdelen, Yunus Emre Bayrak, Hüsne Güney, Bilge Yılmaz, Yasemin Yolcu, Elif Yavuz Özbaş, Burcu Şenel Akın, Yeliz Aydın ve Gülsüm Başer isimli mezunlarımız, konferans salonunda öğrencilerimize bir seminer verdi. Eğitim Fakültesi Dekanı ve Matematik Öğretmenliği Topluluğu Başkanı Prof. Dr. Hamza Çalışıcı, Matematik Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim elemanları Doç. Dr. Celil Nebiyev, Doç. Dr. Gülnur Şafak Atalay, Doç. Dr. Esen Ersoy, Doç. Dr. Rezan Yılmaz, Doç. Dr. Figen Eryılmaz, Dr. Öğr. Üyesi İnci Çilingir Süngü. Öğr. Gör. Nurettin Demiroğlu ve Arş. Gör. Elif Kara’nın da katılmış olduğu etkinliklerde mezunlarımız, okuyan öğrencilerimizle tecrübelerini paylaştılar ve öğrencilerden gelen soruları cevapladılar.

Özellikle KPSS konusunda öğrencilerimizin dikkat etmesi gereken hususlarda bilgilendirme yaptılar. Yaklaşık iki saat süren ve sıcak bir atmosferde geçen seminer sonunda, etkinliği düzenleyen topluluk üyeleri ve öğretim elemanları, etkinliğe katkı sağlayan idari personel, öğrenci ve mezunlara teşekkürlerini ifade ettiler.