2022-23 Eğitim Öğretim Dönemi Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinliği Düzenlendi

Yazar: olcay.hundur | Tarih: 5 Ocak 2023

Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi Bölümü "Mezun - Öğrenci Buluşması Etkinliği", bölüm öğrencilerinin ve akademik personellerinin katılımıyla 30.03.2022 tarihinde Yüksekokulumuz amfi-III' te gerçekleştirildi.

  Etkinliğe konuşmacı olarak katılan, Yüksekokulumuz Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü mezun öğrencilerinden, OMÜ Özel Eğitim Bölümü 4. sınıf öğrencisi Selcan Işık KARAKUŞ, mevcut öğrencilerimiz ile mezuniyetten sonraki tecrübelerini, DGS'ye hazırlanma sürecini ve Çocuk Gelişimi Bölümü istihdam alanı alternatiflerini paylaştı.

  Ayrıca Özel Eğitim Bölümü'nden mezun olmanın ayrıcalıkları, öğrencilik döneminde bölüme katkı sağlayacak etkinliklere katılımın meslek edinme sürecine katkısı üzerine tecrübelerini iletti.

   Mezun öğrencimiz Selcan Işık KARAKUŞ' a, katılımından ve öğrencilerimize aktarmış olduğu bilgi ve tecrübelerinden dolayı teşekkür ederiz.