Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinliği

Yazar: olcay.hundur | Tarih: 5 Ocak 2023

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Bilimleri Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı’nın çevrimiçi olarak düzenlediği öğrenci-mezun buluşmasına katılan Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Yasin Demir, öğrencilerle sohbet ederek farklı kurumlardaki deneyimleri ile ilgili bilgilerini öğrencilere aktardı.

Online etkinlikte Demir, lisans ve yüksek lisans öğrenimi sürecinde aldığı eğitimin kişisel gelişimine ve iş hayatına önemli derecede katkısının olduğunu belirtti. Ayrıca Doç. Dr. Demir, milli eğitim sürecinde ve akademik hayata atıldığında da sürekli bölümdeki hocaları ile iletişim halinde olduğunu, bir sorun yaşadığında iletişime geçerek kendilerinden destek aldığını söyledi. Demir, konuşmasını eğitim hayatları devam ederken öğrencilerin kendilerini mezuniyet sonrasına hazırlayabilmeleri için yapacakları hazırlıklar konusunda da bilgilendirdi. Söyleşi öğrencilerin soruları cevaplandırılacak sonlandırıldı.

Doç. Dr. Yasin Demir, 2008 yılında lisans, 2013 yılında yüksek lisans öğrenimini OMÜ Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim dalında tamamladı. Doç. Dr. Yasin Demir, halen Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nde görev yapmaktadır.